1504074_641794199190514_373750121_n

Любимият ни проект, който ни среща с всички вас – вдъхновяващи, мислещи, прекрасни хора, автори, артисти и желаещи да подкрепите борбата с прекомерната употреба на полиетиленови торбички.

Броят на артистите тази година е впечатляващ, а дизайните – невероятни!

Така че ако и на вас ви прави впечатление прекомерното използване на полиетиленови торбички и подкрепяте каузата на Surfrider Foundation, заповядайте да се запознаете с една тяхна алтернатива.

Благодарим отново на нашия верен и надежден партньор Green Bags, без чиито торбички трудно щяхме да осъществим THE TOTE и да реализираме голяма част от миналогодишните си акции, както и на betahaus Sofia, затова че ни предоставят това прекрасно място за инициативата.

Очакваме ви именно там – в betahaus Sofia, ул. Крум Попов 56-58 на 29-ти март в 18:30 ч., където ще можете да разгледате и да закупите на символична цена някое от авторските произведения на нашите любими артисти. Входът е свободен.

п.с. Изложбата ще можете да разгледате до 6-ти април.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>