544615_489603227742946_1316503965_nЗдравейте!

Датата на изложбата тази година е 23 март. Дизайнът трябва да е съобразен с целите на Surfrider Foundation и Ocean Initiatives 2013 и може да бъде свързан с море, вълни, тяхното опазване, борба с прекомерната употреба на пластмаса, борба с употребата на полиетиленови торбички, вредата от пластмасата. Всеки е свободен да интерпретира и импровизира! Може да вмъкнете в дизайните си ‘Ocean Initiatives 2013‘ или ‘Rise Above Plastics‘. Всякакви идеи за други артикули (освен торбичките) или активности по време на изложбата са добре дошли и ще се радваме да ги обсъдим предварително.

Повече информация и покана за участие в изложбата може да намерите в този pdf.

Вариантите за работа са два : ръчно върху торбичка или печат на файл.

Ако изберете вариант за ръчна работа, ще ви предоставим торбичка (или торбички, колкото повече толкова повече 🙂 Размерите на торбичката са 35х42 см.

Ако изберете вариант за печат на файл, няма органичение в броя цветове, за самия печат са се погрижили нашите партньори в инициативата от Green Bags. Размер за печат – 20х30 см. Проекта изпращайте към нас в tif или psd файл. Ако ни направите и копие в jpg ще ни улесните. Краен срок за изпращане на файловете : 15 март 2013. Ако по някаква причина смятате, че няма да успеете до тогава, пишете ни, за да обсъдим възможни изключения 🙂

Задължителни елементи са лого на Surfrider Foundation Sofia и лого на Green Bags. Нямаме изискване за големината на логата и тяхното разположение, важното е да са видими. Логата ще ви изпратим на мейла.

Mожете да препратите поканата и към приятели, познати, желаещи да се включат в инициативата. Ще се радваме да се видим с всеки отново, както и с нови лица и бъдещи приятели.

Ако желаете да се включите и да ни подкрепите, молим за потвърждение с кратък мейл на surfriderbg@gmail.com, за да се разберем за брой торбички, как и кога да ги дадем, срокове и всичко останало.

Много, много благодарим!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>