35007_502791093090826_59535946_nЗапочнахме ударно! През изминалия уикенд със силната подкрепа на много доброволци, помощта на всички хора, замесени в и подкрепили ни по време на THE TOTE, се случиха почиствания на :

6 Април – Паша Дере, Варна
6 Април – устието на р. Велека
6 Април – къмпинг Делфин
7 Април – Почивка, Варна

Бяхме подпомогнати от NISSAN, бяхме отразени от множество медии, бяхме подслонени за пореден път от нашите приятели от Yo-Ho-Hostel, извозвахме боклуци с бъгита и каруци от труднодостъпни места. В почистванията се включиха над 90 доброволци и събрахме  над 270 чувала боклук, по-голямата част от които под формата на пластмаса и стъкло.

Следващото почистване, под шапката на Ocean Initiatives 2013, е организирано от млади и готини хора от Икономически Университет Варна и ще се случи на 13 Април – плажа на Аспарухово. Повече инфо за него може да откриете тук.

Благодарим ви много! За нас беше удоволствие, че свършихме поредните добри дела заедно! Надяваме се и вие да сте доволни и да се включите при предстоящите почиствания!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>