Есен е. Но някакси различна. Като че ли и тя не иска лятото да си отиде и пази спомените за морските ни приключения. Е, на едно мнение сме. И ние тайно се надяваме на някоя прогноза, която да ни позволи да поиграем поне още веднъж с ахтополските вълни. И ние пазим спомените от изминалото лято, безгрижните сутрини с пясък къде ли не и вечерите край палатковия лагер … но и …

… спомена за това какво направихме миналата пролет! Голяма част от вас бяха с нас, когато заедно върнахме жеста към морето, като

почистихме бреговете на няколко плажа по българското Черноморие. Почистванията бяха част от кампанията ни Ocean Initiatives, която е най-голямата глобална акция в борбата със замърсяването на плажовете и морския бряг изобщо.

И за да напомним на всички, че усилията ни не бяха напразни, че свършихме страхотна работа и че истински се забавлявахме, докато го правехме, решихме да ви запознаем или пък срещнем отново с някои запазени моменти от кампанията Ocean Initiatives.

Откриването на фотографската изложба “OCEAN INITIATIVES 2012” е на 12 октомври в +това. Ще имаме и специален съпровод от вкусове, поднесени елегантно от наши приятели гастрономи.

Нека се видим в уреченото време на това наше любимо място, където да се насладим заедно на фото моментите от кампанията ни. Нека намерим себе си в снимките или пък в образа на доброволеца, на който не му трябват непременно жаркото слънце и коктейлите на плажа, нито пък вятърът и подходящите условия за сърф, за да се върне към морския бряг и да се погрижи за него. А ако споделите идеи за нови предизвикателства, ще бъдем двойно по-щастливи, че ви виждаме отново.

Специално благодарим още веднъж на всички доброволци, участвали в нашата акция по почистване на български плажове и на нашите партньори по време на кампанията, но разбира се и на PhotoSynthesis, +това и нашите фотографи, без които тази изложба, нямаше да се състои.

Събитието във Фейсбук може да видите тук.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>