mainisdthis_year1499680231Surfrider Foundation Sofia и BEWSA (Bulgarian Extreme Water Sport Association)
ви канят на:

INTERNATIONAL SURFING DAY BULGARIA 2013

За втора поредна година България ще се включи в отбелязването на International Surfing Day, който ще празнува десетата си годишнина. В световен мащаб ISD стартира като инициатива на Surfrider Foundation и списание Surfer Magazine. От 2004-та година насам събитието се пренася и в Европа, създадено от EuroSIMA (European Boardsports Industry Manufacturers Association) и активно подкрепяно от European Surfing Federation (ESF) и Surfrider Foundation Europe. Този празничен ден е повод да зaпознаем повече хора с прекрасния свят на океана, морето и вълните, да споделим нашата страст към борд спортовете, да насочим вниманието към красотата на природата и начините за опазване на бреговете и водите. Това е ден, в който искаме да споделим удоволствието от сърфинга, да отпразнуваме неговото съществуване и да върнем жеста към океана, с който сме неразривно свързани.

Заповядайте да отбележим International Surfing Day 2013 заедно!

Ето какво ще ви предложим на 23.06.2013:
– Surf / Wake winch towing session, осигурено от Wake Up Varna – децата са добре дошли да опитат!
– Демонстрация по безопасност във водата, водена от Филип Силов
– Сърф демонстрации за деца – кой ще успее да се изправи, кой ще се задържи най-много и други умения върху сърфа
– Лекция на Surfrider Foundation Sofia
– Plastic Monster – талисманът, който ще срещнете по плажа, с който ще может да се снимате и от който можете да научите интересни неща за това, как да пазим любимите ни плажове и брегове
– Surf Open Air Bazaar / SecondHand Paradise, организиран от 3XS VARNA. Имате сърф артикули за продаване и/или подаряване? Искате да си купите изгодно сърф екипировка? Това е мястото!
– Студени напитки и нещо за хапване, осигурени от любезния ни домакин Бар “Ri Bar”
– С музика ще ни забавляват Bob RA and more Surf Jokers
– Surf Movie Session – прожекция на сърф филми
– Сърф томбола – игри, награди и други изненади …
Надяваме се и на някоя и друга вълна 🙂

Благодарим на нашите любезни домакини от Ri Bar за партньорството и подкрепата, на Филип Силов за съдействието и помощта при осигуряване на безопасността на участниците в демонстрациите, на Wake Up Varna за осигуряването на условия за сърф, на 3XS Varna, Contrabanda Store, BoardShop XTM Sports, OCB, както и глобалните спонсори на International Surfing Day, за осигуряването на наградите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>