11059329_900649209957550_8791491578706313794_n

ТИ КУПУВАШ, МОРЕТО ПЛАЩА!!!
Да променим начина, по който консумираме!

Ocean Initiatives стартира за 20-та поредна година с почиствания на плажове, води и крайбрежни зони. За 5-та поредна година Surfrider Foundation Sofia организира локални почиствания в началото на пролетта.

Първите ни почиствания ще бъдат на 4-ти и 5-ти април. На 4-ти април сме на плаж Алепу, започваме в 12:00ч. На 5-ти април сме на северния плаж на Шкорпиловци. Както винаги, сборният пункт за тези, които не знаят мястото, е пред YO-HO-HOSTEL на адрес: гр. Варна, ул. Русе 23, в 11:00 ч. За останалите: ще ви чакаме на плажа в 12:00 ч.

Имаме нужда от вашето присъствие на място и силната ви мотивация да пазим плажовете ни чисти. Естествено осигуряваме ръкавици, чували за боклук и весела компания 🙂

Ако търсите транспорт за почистванията или пътувате към тях и имате свободно място в автомобила, споделяйте на страницата на събитието.

Страницата на почистването на 4 април е тук.

Страницата на почистването на 5 април е тук.

Ако гореспоменатите дати не са вашите и/или не можете да се включите на точно тези места, ние ще ви помогнем да станете сам организатор на почистване на вашия плаж, езеро, река, поточе, бряг, заедно със свои приятели и/или други ентусиасти. В този вариант винаги можете да регистрирате почистване на страницата на глобалната инициатива: www.initiativesoceanes.org, като ни информирате на surfriderbg@gmail.com и ние ще се свържем с вас, за да ви помогнем в името на нашето крайбрежие.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>